hemmafrun!

gött säger jag bara.
blev väckt av telefonen vid halv två. det var den snurriga nunnan som sa att jag hade besök. det var majsen! vi gick och köpte ett par skor till henne sen skildes vi åt. jag duschade och sen gick jag ner och åt mat. ganska äckligt faktiskt om jag ska vara ärlig, men man fick banan till efterrätt så det var okej.
sen har jag tvättat och hängt upp alla mina kläder på tork samt sanerat mitt rum! luktar för första gången på länge riktigt gott och jag nyser inte pga av allt damm längre. positivt va. snart måste jag bege mig ner till gadiz (affär, ica typ) och köpa massa frukt inför skolveckan. idag och imorgon är alla lediga eftersom det är några helgon som dött dessa dagar ellernått.. inte så insatt!

måste bara berätta en jäkligt rolig sak som hände igår när jag skulle kolla mattiderna för idag.
det finns en nunna som jag tycker verkar riktigt läskig. när jag skulle gå ner för trapporna kommer hon ut ur sitt rum, går fram till mig och tar mig (lite för hårt haha) i armen och säger:
"hija, escucha! oyes? te llama..." / översättning flickebarn, lyssna! hör du? han kallar på dig..."
när hon sa det sista så viskade hon, precis som det skulle få specialeffekter ellernått haha. lite läskigt men ganska skoj ändå. förresten så svarade jag att jag inte hörde nått och gick vidare. dessa nunnor...

Kommentarer
Postat av: maja

AKTA DIG NICOLE!



Vi vill inte ha Neumans lilla jesusbarn när du kommer hem!

2009-12-08 @ 14:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0